22 авг. 2009 г., 17:51

Живей с любов 

  Поэзия
1223 0 2

Живей с любов

и за любов.

Чувствай и давай

любов.

Усмихвай се от любов.

Бъди любов.

От смисъла на думите

и мислите ти

да виждам у теб

любов.

В полетите ти към живота,

носи към някого любов.

Свободно подарявай

нежността си инстинктивно,

за да вярва без съмнение

човекът

в чистата ти любов.

Съвършено е да

показва и да не си

преувеличавам, че

откривам в теб само любов.

Не се отличава със

странност и ненормалност,

когато изразява усещания

от страната, където няма и

прашинка любов.

 

                                                                                           Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??