31 янв. 2023 г., 09:50

Живей сега! 

  Поэзия » Философская, Другая
210 1 0

Мисля, мисля, мисля

постоянно скрита в моята глава.

Боли ме за вчера.

Страх ме е за утре.

И губя момента- сега.

Какво друго имаме освен това?

Истината се крие в мига.

Само в настоящето сме истински живи 

и това е красотата на преходността, 

защото ни показва колко ценно е нашето сега!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??