Мисля, мисля, мисля
постоянно скрита в моята глава.
Боли ме за вчера.
Страх ме е за утре.
И губя момента- сега.
Какво друго имаме освен това?
Истината се крие в мига.
Само в настоящето сме истински живи
и това е красотата на преходността,
защото ни показва колко ценно е нашето сега!