Jan 31, 2023, 9:50 AM

Живей сега! 

  Poetry » Phylosophy, Other
211 1 0

Мисля, мисля, мисля

постоянно скрита в моята глава.

Боли ме за вчера.

Страх ме е за утре.

И губя момента- сега.

Какво друго имаме освен това?

Истината се крие в мига.

Само в настоящето сме истински живи 

и това е красотата на преходността, 

защото ни показва колко ценно е нашето сега!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??