21 янв. 2019 г., 10:43  

Живей така сякаш за последно 

  Поэзия
1438 4 6

Живей така сякаш за последно.
Изживей го този кратичък живот,
не се предавай пред ничия несгода
мечтай и пътя  изгради си!

 

Бури навсякъде ще има,
но без страх пътя измини,
защото нейде там след бурята
жестока, лъч светлина ще те огрее.

 

Недей губи надеждата и днес
вярвай, че света ще промениш
дори на беден хляб да подадеш 
пак добро направил си за днес,

 

недей мисли за своите пари
никой нищо в гроба си не носи
гол дошъл си, гол ще си отидеш
но поне с едничка мисъл, че тогава си помогнал!
                Еленка Гишина 20.01.2019г.
 
 

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??