10 окт. 2011 г., 16:50

Живея те... 

  Поэзия » Любовная
1077 0 32

Живея те... часовник съм от тлен,
тиктакащ с пулса на сърцето ти -
събуждаш времето във мен
в секунди - пръски звездометни...

Живея те... цветец  от корен див,
разлистил  трепет в сгушена  дъбрава,
отпивам аромата ти красив,
събуден, моя плам да укротява...

Живея те... умирайки във теб
и мъжките ми рани заздравяват,

докоснали  с  греховната си дреб

лечебната за болки незабрава...

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??