Животът стана тъй светъл и
прекрасен. Виждам само
усмихнати лица.
Няма вече тъжни хора, няма и
скръб в този наш затънтен
роден град...
И никога не позволявай
мъката да бъде твоята утеха.
И не гледай тъжно ти небето
нощем! Просто знай, че има и
за теб звездичка на небето, която
ще е щастлива, когато усмихната си ти!
© Ноно Якимов Все права защищены