15 сент. 2007 г., 15:33

Живот 

  Поэзия
433 0 2
Животът ни е като роза с множество бодли
и колкото да не ти се иска, набождаш се на тях, уви.

Малцина са успели да усетят ароматния и цвят
и истински да изживеят своят собствен свят.

© Ян Тра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??