15.09.2007 г., 15:33 ч.

Живот 

  Поезия
431 0 2
Животът ни е като роза с множество бодли
и колкото да не ти се иска, набождаш се на тях, уви.

Малцина са успели да усетят ароматния и цвят
и истински да изживеят своят собствен свят.

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??