Sep 15, 2007, 3:33 PM

Живот 

  Poetry
432 0 2
Животът ни е като роза с множество бодли
и колкото да не ти се иска, набождаш се на тях, уви.

Малцина са успели да усетят ароматния и цвят
и истински да изживеят своят собствен свят.

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??