За всеки е един,
за всеки уникален,
има си любим,
има и неканен.
Обсипва с благодат,
някой незаслужен,
лишава хабитат,
другия - "ненужен".
Силата се клани,
слабостта отрича,
и покриват с рани,
които не обича.
Ала оцелява,
защото го ценят,
които не дарява,
но знаят да простят.
© Рот Кив Все права защищены