Aug 11, 2023, 9:02 PM

Живот 

  Poetry
171 0 0

За всеки е един,

за всеки уникален,

има си любим,

има и неканен.

 

Обсипва с благодат,

някой незаслужен,

лишава хабитат,

другия - "ненужен".

 

Силата се клани,

слабостта отрича,

и покриват с рани,

които не обича.

 

Ала оцелява,

защото го ценят,

които не дарява,

но знаят да простят.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??