8 окт. 2007 г., 08:44

Живот - безживотие 

  Поэзия
554 0 5

Дели се живота ми на две:
живот денем - живот на обороти, 
и нощен живот - на безживотие.
Kръвта ми бие вените на талази,
а сърцето бясно гони небесата.
Умът е зациклил, някой спомен пази.
Изтощен, търси пролука в телесата.
Нощи мои, проклето безвремие,
изпепелени в кладата на самоизмама.
Нощи мои, мое тъжно бдение
над разлъката със суетата...

© Нели Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??