28 дек. 2014 г., 13:48

Живот ли е? 

  Поэзия
488 0 0

Живот ли е дa си птица,
без криле в студа,
на последната жица,
чакайки снега?

А там на клона
Гарван грачи.
Към гроба гледа
и смъртта сочи!

Славей в Пирин пей
с гласа си весел.
Йощ се Струма лей
в унисон чудесен.

Тъга, ярост, красота
на българска земя
чакат таз 'свобода
с последна сълза!

© Добрин Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??