14 июл. 2016 г., 10:32

Живота 

  Поэзия
348 1 2

Имам милион причини!

Да се откажа от себе си...

Имам милион мечти...

Които да скрия.

 

Имам милион желания,

несбъднати, истински.

Но въпреки всичко...

Обичам живота.

 

-Да се разплача ли?

 

Питам???

 

Или просто разсмея!?

 

Дали си задавам труден въпрос!

Наясно съм... Сам си говоря.

Но го правя с  чиста любов.

 

На листа пред вас,

искам да кажа...

Макар да е труден животът...

Обичам го аз.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Радвам се че съм те докоснал с стиха си!!!Удовлетворен съм !До нови!☺☺☺
  • Много, много, много ми хареса! Споделям... и отива в любими...!
Предложения
: ??:??