Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
ЖИВОТА Е К…А
Живота ли? Аз ще ти кажа.
Живота, другарю, си струва.
Животът е наше момиче.
Накипрена, весела курва.
Отвсякъде дърпа и иска.
Разтваря широко краката
и търси поредния смисъл,
защо е с петима в кревата
Раздава се денем и нощем,
не затваря за свойте клиенти.
На вратата се клати табела:
,,Дотук, господа импотенти,,
Живота ли? Аз ще ти кажа!
Животът е истински дар!
И урокът, който ти дава
е да умееш да бъдеш курвар!
Емил Стоянов
03.01.2016г.
© Емил Стоянов Все права защищены
Живота ли? Аз ще ти кажа!
Животът е истински дар!
И урокът, който ти дава
е да умееш да нe бъдеш курвар!