25 июн. 2020 г., 14:18

Животни ли сте? 

  Поэзия » Гражданская
318 0 0

Вие едва свързвате двата края,

като животни с вас се държат,

вместо за вас правдата и рая -

гледат само да ви унижат.

 

Не заслужавате такова отношение,

но светът, уви, е жесток и див.

Ще намерите ли от туй спасение,

та и вашият живот да е щастлив?

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??