25 дек. 2008 г., 11:16

Животно... 

  Поэзия » Другая
606 0 6

Живея аз като животно,

мръсно, гладно без намордник,

без стопанин, гладен, подъл,

за огризки в земята ровя.

 

Надминавам свойте врагове,

без значение - жена, дете,

всичко човешко искам в мене да умре,

та да поживея, аз да издивея.

 

Сдъвквам и изплювам всеки,

застанал той на моята пътека,

захапката голяма, а душата им е крехка,

ще разкъсам всяка жила, всяка вехта дреха.

 

Подивял като пребито, бясно псе,

все повече опорочавам своето сърце.

Свободен, но с високата цена -

нищо аз да нямам с цел да победя...

 

© Атанас Къшев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??