10 нояб. 2022 г., 03:35

Животът 

  Поэзия
217 2 7

Животът идва, за да го обичаш,
за да го споделяш, да твориш.
Той изчезва, когато се отричаш
и мечтите си отказваш да строиш.

В живота идваш, за да се научиш
да обичаш, да раздаваш, да летиш.
В живота губиш, ако се пречупиш
и в грешна посока решиш да вървиш.

Животът иска да го изживееш,
в мир, любов и малко лудост.
Животът е награда, когато остарееш
и в душата побереш цялата му мъдрост.

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??