24 апр. 2008 г., 12:25

животът... 

  Поэзия
596 0 5

Животът минава в очакване,

животът минава в мечти,

в сълзи отминава животът ни,

в щастливи и весели дни.

Животът минава в объркване,

животът минава в захлас.

Минава животът...

                но свършва ли

или започва от нас?!

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??