Животът минава в очакване,
животът минава в мечти,
в сълзи отминава животът ни,
в щастливи и весели дни.
Животът минава в объркване,
животът минава в захлас.
Минава животът...
но свършва ли
или започва от нас?!
© Екатерина Спасова Всички права запазени