12 янв. 2008 г., 14:17

Животът 

  Поэзия » Другая
488 0 2

1. Животът минава.

    За някои бавно.

    За някои бързо.

    Други иска да не свърши никога.

    Трети - да не беше почвал.

 

    Всикчко има начало.

    Всичко има край.

    Ние сами ги слагаме.

 

2. Денят и нощта.

    Болката и радостта.

    Малките неща,

    които обичаме, които мразим.

 

    Всичко има начало.

    Всичко има край.

    Ние сами ги слагаме.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??