16 нояб. 2007 г., 09:31

Животът 

  Поэзия » Философская
676 0 8
 

„Има три вида хора - част от проблема, част от пейзажа и част от решението."

Робърт Де Ниро

 

 

Животът.

        - За някои е Правене.

                        (на проблеми)

        - За други е Оправяне.

                        (на създадените от други проблеми)

        - За трети е Нищо - Не-Правене.

                        (пред себе си те нямат дилеми)

Живот, съществуване или потреба.

Животът

        -  начин на употреба...

 

 

© Бина Влади Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??