11 июл. 2009 г., 22:58

Животът... 

  Поэзия
615 0 1

Животът е река - плитка и дълбока.
Животът е мъгла - гъста и широка.
Животът е стенание - пленително и нежно.
Животът е страдание, копнеж и покаяние...

© Даниела Цветанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??