19 июл. 2013 г., 01:15

Животът е игра 

  Поэзия » Другая
569 0 0


Животът е игра

 

Живея аз в една игра,

а други хвърлят зарове

и решават нечия съдба.

Кръговратът е голям!

Един е силен и голям.

Друг е слаб и глухоням.

 

Животът ми тече, от него полза няма

и все аз оставам  глуха, сляпа, няма

и винаги все така НЕРАЗБРАНА!

 

Но ще дойде ден,

в който всичко казано от мен

ще стане реалност и промяна,

защото за всички аз бях глухоняма!

 

© Десислава Любомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??