28 мая 2008 г., 23:26

Животът е магия 

  Поэзия » Любовная
665 0 3


Нежността на морския полъх,
нежността на ранната роса...
нежността на любов чиста,
дарила надежда лъчиста...
На теб, любими, бисерен дар
в сърцето брилятно стаила,
огнена обич, дава ни сила...
Съдбата - сал сред водна стихия,
с теб, любими, животът е магия...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??