23 февр. 2010 г., 09:43

Животът е сън 

  Поэзия » Любовная
635 0 0

Животът ни е сън прекрасен
и най-вероятно е щастлив,
въпреки че ние мислим за него,
че е доста сив.
Животът ни е уникален и неповторим.
Неумолимо дните тичат и има смисъл
повече красота да сътворим.
Животът ни е твърде кратък,
за да го пилеем за лоши дела.
И нищо не е по-красиво живо
от усещането за любовта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??