От какво ли си направен ти човеко?
Дали от шепа пръст, злини и добрини?
Усещал ли си Божието ехо,
когато безмилостно си наранявал, ти?
Дали добри сме, или лоши,
за всички краят е един.
Дано получим отговор на тез въпроси,
в безкрая щом се приютим!
Дано смирение получим
и бдим над нашите деца!
В сърцата нека да запазим
вярата, надеждата и любовта
© Дора Гочева Все права защищены
"Дано смирение получим
и бдим над нашите деца!
В сърцата нека да запазим
вярата, надеждата и любовта."!