7 янв. 2008 г., 12:13

Живял един любовник... 

  Поэзия
2274 1 27
ЖИВЯЛ ЕДИН ЛЮБОВНИК

Живял един любовник
на улица "Дубровник".
Бил чаровен, бил красив,
бил с дамите учтив.
И направо бил роден,
за да бъде джентълмен.
Вечно търсен и обичан,
с нежни имена наричан.
Влюбени жени в захлас
тръпнели от мекия му глас.
Слабостите техни знаел
и с чувствата им си играел.
Ала случило се един ден -
от красавица той бил сломен.
В мигом станал неин кандидат,
но това не дало резултат.
Подаръци, галантност и обноски -
стрували и се направо плоски.
С всичко, що опитал, пред нея не вървял,
та това за него си било провал!
Не издържал накрая и надянал си въже.
Така и не разбрал, че красавицата тая -
не харесвала мъже!

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??