11 мая 2007 г., 10:19

Жребий 

  Поэзия
602 0 5
Изхвърлих всички любовни писма!
Загърбих думи, с които се вричах!
Танцувах с болката дълго в нощта,
за да забравя, че те обичах...

Безброй сърца безмислено разбих,
докато повярвам, че мога без теб...
Изнасилвах се! Едва не се убих!
... а ти просто била си жребий нелеп.

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??