31 мар. 2009 г., 16:28

Кафез 

  Поэзия
484 0 5

Забавлявам се

със спомени -

сладост търся в тях и 

лекота.

Завързвам волята си

със юзда и 

през смях,

безхитростно влизам

в мнимия кафез -

парливо е, лютиво и

пикантно,

но... знам -

влезлите вътре,

искат да излязат...

 

Кафезът -

сладка мъка,

спънат смях...

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??