20 янв. 2007 г., 07:31

Кажи ми!!! 

  Поэзия
809 0 2

Кажи ми как да дишам щом тебе те няма!
Кажи ми как да се събуждам сутрин като знам че няма да те видя през деня!
Кажи ми има ли изобщо смисъл да се будя!
Как да дишам, храня или спя като знам че ти си там,
като знам че в края на деня няма да си легна аз до теб
и няма да усетя твоята топлина.
Кажи ми как да се усмихвам щом като видя нещо красиво
и знам че на тебе ще ти хареса не мога да те извикам да го видиш.
Не виждам смисъл аз да продължавам
в този ад, да бъда аз сама.
Без тебе просто всичко е безцветно.Върни се, върни ми моля те смисъла да продължа...


П.С.Обичам те и ти го знаеш.Само чакам да те видя пак.Дойде ли този ден аз няма да те пусна
за нищо на света.Само да си дойдеш...

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??