11 июл. 2008 г., 11:11

Кажи ми 

  Поэзия
493 0 6

Кажи ми "да", когато се събудя
с натежали от сън клепачи...
Кажи ми, че отново слънцето ще видя
и с дъжда отново ще плача.

 

Кажи ми "да", когато ти се иска да ме видиш,
отново в този свят, отново същата...
Кажи ми "да", дори когато...
заболи ме... или когато ми се иска да не съм сред... живите.

 

Кажи ми... "да", дори когато мислиш, че съм сбъркала.
Защото само тъй отново ще съм истинска.
Кажи ми го... и не мисли за утре,
защото само тъй ще бъдем истински...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??