21 июл. 2009 г., 21:51

Кажи ми 

  Поэзия » Любовная
569 0 0

                                                                                                      На С. Н.

 

Ненагледна, невероятна, неповторима,

моя любима,

кажи ми, кажи ми, кажи ми!

Как стана така?

От една дума твоя само

душата ми опустя.

Ненагледна, невероятна, неповторима,

моя любима,

Кажи ми, кажи ми, кажи ми!

Как стана това?

Градено с години, години, години,

да рухне за секунда една.

Ненагледна, невероятна, неповторима,

моя любима,

кажи ми, кажи ми, кажи ми!

Защо се случи това?

© Севда Стамболова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??