24 окт. 2020 г., 11:21  

Кажи ми, кажи ми 

  Поэзия
258 6 7

Кажи ми, кажи ми къде е

онази любов съвършена

която ме хвърли към тебе

а ти се превърна във бездна?

Безкраят остава без корен,

когато върхът го догони

защото се чувстваш свободен

по всичките земни закони.

На огън изтича небето

луната превръща се в пепел,

с мастило си пиша сърцето

за тебе, за тебе, за тебе.

Когато ужасно ми липсваш

светът и на свят на прилича.

И думите стават молитва

да дойдеш до мен. И обичаш.

 

 

© Деница Гарелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??