23 сент. 2013 г., 17:52  

Кажи ми как да не заплача 

  Поэзия » Любовная
614 0 3

Кажи ми, как да не заплача,

когато  този Свят го има

и в майчината ми прегръдка

той обича  да заспива;

 

когато  думите не стигат

и с тях не мога да напиша

за мойта  радост и тревога,

за мойта обич; мойта болка.

 

Кажи ми, как да не заплача?!

Когато обичта прелива,

единствено сърцето и очите  

тогава  могат да говорят.

 

За моя син!

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??