7 нояб. 2007 г., 12:09

Кажи ми, мили 

  Поэзия » Любовная
1114 0 20

Кажи ми, мили, как да съм до теб,
щом всяка нощ една ръка студена
заключва портите пред мен,
а аз отвън изгонена простенвам...


Кажи ми, мили, как да те сънувам,
щом някой ме пробужда всяка нощ,
когато от дъха ти развълнувана
горя... а искам да сънувам още...


Кажи ми, мили, как да те целувам,
щом ледените устни преди мен
оставят аромат... и се страхувам,
че някой ден ще вледенят и теб...

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??