17 окт. 2013 г., 11:09

Кажи ми ти.…? 

  Поэзия » Любовная
479 0 0

Ти стоиш пред мен сега

и виждаш в мен само мойта красота.

Но забравил си май това,

че имам аз и своя безсмъртна душа?

Знаеш ли, че дори в древността

под своята богата или бедна обвивка

хората търсили са имат ли сърца!?

Кажи ми ти сега,

ще бъдеш ли до мен дори и в старостта,

когато отиде си мойта красота

и остане само мойта красива безсмъртна душа?

© Натали Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??