Кажи му...
Приятел ли? Аз знам това,
така че разкажи за мене,
кажи му с моите слова
и моля те - не ги изменяй!...
Кажи му, че съм ангелска жена,
която адски го желае,
кажи му, че съм няма тишина -
душата ми за грешници ридае...
Кажи му, че очаквам го сега
и устните му искам да докосна,
кажи му, че съм цялата тъга...
и слама съм, и цвете росно!...
От миналото му кажи,
че го желая до полуда
и цял живот не стигна ми...
и в друг не мога да се влюбя!...
© Таня Георгиева Все права защищены
че го желая до полуда
и цял живот не стигна ми...
и в друг не мога да се влюбя!..."
Успехи, скъпа Таня!