22 дек. 2004 г., 15:11

Как? 

  Поэзия
1541 0 3

Как се чувстваш сега,

когато ме остави сама?

Не беше по твоя воля, знам,

но взе решението сам.

 

Ще я обичаш ли така,

както трябва да бъде обичана жена?

Ще събере ли от света

и любовта, и нежността,

 

които аз ти давах?

Които вземах и ти подарявах?

Ще плаче ли по цели дни,

както плачех аз преди?

 

Ще започне ли да я боли,

когато бягаш от нея ти?

Ще бъде ли отново твоя,

когато почувства пороя

 

от думи, които дълбоко нараняват,

от оправдания, които нищо не оправят?

Как ще се почувстваш ти,

кажи, любими мой, кажи?

© Диана Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не, но просто няма да напише това.
  • става,но може и малко по-добре.все пак е хубаво.това са си лично твоите чувства и не мисля,че някой има право да се смее.
  • Задавам си същите въпроси...
Предложения
: ??:??