Как затворена и сама да бъда, като
животът е кратък.
Как душата си да съживя, след като
теб те няма.
Как покой в сърцето ми да има, щом
любовта ти до него не достига.
Въпреки това се боря да спася
себе си и нашата
любов.
© Даниела Савева Все права защищены