19.05.2011 г., 14:20 ч.

Как 

  Поезия » Любовна
604 0 0

Как затворена и сама да бъда, като
животът е кратък.

Как душата си да съживя, след като
теб те няма.

Как покой в сърцето ми да има, щом 
любовта  ти до него не достига.

 

Въпреки това се боря да спася

себе си и нашата 

любов.

© Даниела Савева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??