May 19, 2011, 2:20 PM

Как 

  Poetry » Love
606 0 0

Как затворена и сама да бъда, като
животът е кратък.

Как душата си да съживя, след като
теб те няма.

Как покой в сърцето ми да има, щом 
любовта  ти до него не достига.

 

Въпреки това се боря да спася

себе си и нашата 

любов.

© Даниела Савева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??