17 февр. 2012 г., 08:55

Как да коментираме 

  Поэзия » Юмористическая
707 0 19

 

Има удивителен поет –

коментира само с удивителни!

 

Аз пък ще предложа,

на свой ред,

коментиране и с въпросителни!

 

Както коментират и в шахмата:

с удивителната – силен ход;

с въпросителната – смешен ход.

 

Този метод

време не отнема, 

и от всеки ще се възприема.

 

- Да! А  този знак  “!?”  какво ще знàчи?

 

- Значи: “Да се смееш ли, да плачеш ли?”

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??