11 апр. 2006 г., 20:13

как да простя 

  Поэзия
760 0 2

Пред олтара, цялата в бяло…

 ме остави, да чакам…

 да плача…

 да страдам…

И само твоите стъпки в снега останаха,

когато си тръгна със „Сбогом”…

а ледени късове в сърцето забиваха

думите „…По добър заслужаваш…

 Прости!” …

 

Как да забравя, как да простя?...
Как да продължа да живея???

© Доби Константинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??