11.04.2006 г., 20:13 ч.

как да простя 

  Поезия
724 0 2

Пред олтара, цялата в бяло…

 ме остави, да чакам…

 да плача…

 да страдам…

И само твоите стъпки в снега останаха,

когато си тръгна със „Сбогом”…

а ледени късове в сърцето забиваха

думите „…По добър заслужаваш…

 Прости!” …

 

Как да забравя, как да простя?...
Как да продължа да живея???

© Доби Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??