29 мар. 2024 г., 06:17

Как да стигнеш до "хвърчащите" хора 

  Поэзия » Философская
89 2 2

     Как да стигнеш до "хвърчащите" хора

 

                                "Как да откриеш хвърчащите                                хора, ако нямаш криле за мечтите си"

                                                                Ивайло Диманов

 

Как да стигнеш до "хвърчащите" хора,

ако нямаш мечти като техните,

ако Господ не ти е опора,

и живееш без грам вдъхновение...

 

Как да стигнеш до "хвърчащите" хора,

ако вслушваш се в чуждото мнение,

и как всички крещят без умора,

че на теб ти е нужно лечение...

 

Как да стигнеш до "хвърчащите" хора,

ако си с диагноза "депресия",

и душата ти дъното копа,

и те мъчи поредна обсесия...

 

Как да стигнеш до "хвърчащите" хора?

Ами просто попитай детето си!

И получил най- чудния отговор,

вдъхновен сам ще сложиш крилете си...

 

 

 

 

 

 

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??