Как искам аз, как искам
и този ден да си със мен!
Да гледаш мен!
Да искаш мен!
Да любиш мен!
Без теб не мога нито ден!
Със тебе всеки ден
за мен е песен!
Във тази златна есен
за миналото не тъгувам.
Бъдещето пророкувам...
Ще бъдеш ли до мен
и в този ден,
и в други ден...
и всеки ден
до сетния ми ден?!
Ще ме обичаш ли като сега?
Ще ме държиш ли за ръка?
Ще ме сънуваш ли така?
Дори и в старостта,
ще си останем ли деца?
© Снежана Терзиева Все права защищены