Jun 2, 2010, 12:24 PM

Как искам аз 

  Poetry » Love
650 0 0

Как искам аз, как искам

и този ден да си със мен!

Да гледаш мен!

Да искаш мен!

Да любиш мен!

Без теб не мога нито ден!

Със тебе всеки ден

за мен е песен!

Във тази златна есен

за миналото не тъгувам.

Бъдещето пророкувам...

Ще бъдеш ли до мен

и в  този ден,

и в други ден...

и всеки ден

до сетния ми ден?!

Ще ме обичаш ли като сега?

Ще ме държиш ли за ръка?

Ще ме сънуваш ли така?

Дори и в старостта,

ще си останем ли деца?

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??