13 июл. 2017 г., 11:59

Как искам да сме слети с воал... 

  Поэзия
515 0 0

Когато в лятна, тъмна нощ,
усещам вятърния повей,
гледам хоризонта необятен
със слятото пред него блуждаещо море
и чувам ударите на безкрайните вълни.

Усещам, че си някъде наблизо.
Душата ти кипи!...
А моята бумти!...

Как искам да сме 
слети с воал
и да бъдем един до друг
пред тази красота.

Как искам да сме слети с воал...

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??